CD SKILLS – konferencija “ABeCeDa kuhinje bez glutena”

ŠTO?

U sklopu CD SKILLS projekta sa partnerima iz Slovenije, Srbije i Rumunjske organiziramo BESPLATNU virtualnu konferenciju

“ABeCeDa kuhinje bez glutena”

ZA KOGA?

Konferencija je namijenjena ugostiteljima te kuhinjskom osoblju bolnica, vrtića, škola i ostalih institucija. Jednom riječju: svima koji sudjeluju u nabavi, pripremi i posluživanju hrane, kao i učenicima, budućim ugostiteljima te njihovim nastavnicima.

ZAŠTO?

Danas je u Hrvatskoj i svijetu sve više osoba na zdravstveno uvjetovanoj bezglutenskoj prehrani. Osim tih osoba, potrošači hrane bez glutena su cijele obitelji i prijatelji koji biraju destinacije i restorane prema sigurnosti usluge koju isti pružaju.

Budite među onima koji će reći: „U našoj kuhinji je svaki obrok (bez glutena) važan!“

Prema našim saznanjima, dostupnost informacija i razina poznavanja specifičnosti pripreme obroka bez glutena  je niska, a vjerujemo da će ovakav edukativni događaj sa dodatnim materijalima to ipak promijeniti te vas motivirati da krenete u aktivne prilagodbe/nadogradnje svojih sustava s ciljem osiguravanja obroka bez glutena. Link na kratki film

KADA?

10.3.2022. 10:00 – 12:00

KAKO?

Prijava se vrši na linku: https://glutenfree.collectivibe.com/.

Konferencija se NE NAPLAĆUJE!

Molimo vas da se registrirate ODMAH, a prvi puta na platformu prijavite prije samog događanja. Čeka vas uzbudljiv i zanimljiv virtualni svijet! Napominjemo da je registracija na engleskom jeziku (unos imena, prezimena, mail adrese i lozinke), iako je sama konferencija na lokalnim jezicima 4 partnera (pa tako i na hrvatskom). Ako trebate pomoć oko registracije ili ako imate bilo kakvo dodatno pitanje, na raspolaganju smo putem maila zivotscelijakijom@gmail.com.

Osim predavanja, pozvani ste obići naše štandove i saznati više o našem radu te posjetiti knjižnicu s materijalima konferencije “ABeCeDa kuhinje bez glutena”.

Pozivamo vas da ostanete do kraja predavanja, kada smo vam pripremili iznenađenja i nagrade! Svi polaznici koji su nas pratili cijelo vrijeme predavanja dobit će „Potvrdu o sudjelovanju“!

Print Friendly, PDF & Email