Projekti

U skladu sa svojim ciljevima, misijom i vizijom, pružamo pomoć oboljelima i obiteljima suočenima s dijagnozom celijakije i to putem savjetovanja i pružanja savjeta o prehrani, dijeljenjem relevantnih informacija o pravilnom provođenju bezglutenske dijete, pružanjem savjeta o pravima oboljelih i članova njihovih obitelji, putem organiziranja druženja i kuharskih radionica na kojima se stječu praktična znanja u pripremi bezglutenskih namirnica i hrane.

Osim direktnog rada sa članovima i drugim oboljelima, od osnutka udruge, fokusirani smo na djelovanje putem projektnih aktivnosti, organizaciju edukativnih predavanja te provođenje programa “Sat svjesnosti”.

Iza sebe imamo niz uspješno odrađenih projekata financiranima iz sredstava Grada Zagreba, te grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.

Uspješno smo organizirali i održali samostalna predavanja ili predavanja u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo Grada Zagreba, Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskim društvom za pedijatrijsku gastroenterologiju, hepatologiju i prehranu, te drugim udrugama i zdravstvenim stručnjacima.

Aktivni smo partneri na Interreg CD Skills projektu i nositelji projekta Organizacijom i znanjem do zdravlja oboljelih od celijakije i dijabetesa.

Pregled svih naših projektnih aktivnosti i predavanja pogledajte OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email