Privatnost i uvjeti korištenja

Na ovoj stranici možete pročitati Opće uvjete korištenja domene celivita.hr (uključujući poddomenu bezglutena.celivita.hr) i Politiku privatnosti.

Zadnja izmjena dokumenata: 09.06.2022.

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA web stranice Udruge CeliVita – Život s celijakijom

Cjelokupan sadržaj objavljen na web stranici www.celivita.hr isključivo je informativnog karaktera te se kao takav ne smije distribuirati ili neovlašteno koristiti u komercijalne ili promotivne svrhe bez izričitog pisanog odobrenja Udruge CeliVita – Život s celijakijom (u daljnjem tekstu Udruga) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Udruzi ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci, fotografije i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i srodnih prava te prava trećih osoba sukladno pozitivnim zakonskim propisima Republike Hrvatske. 

Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovih stranica. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih stranica ili u vezi s njima.

Informacije koje Udruga objavljuje na ovim stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihova unošenja. Udruga može u svako doba, bez prethodne najave ažurirati ili izmijeniti podatke na ovim stranicama.

Udruga se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice. 

Ova web stranica sadrži dokumente, podatke, informacije i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Udruga nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba. 

Udruga zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja web stranice. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na www.celivita.hr i bezglutena.celivita.hr smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima, uključujući odredbe o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Izjava o odricanju od medicinske odgovornosti

DODATAK OPĆIM UVJETIMA KORIŠTENJA vezan za Registar bezglutenskih proizvoda (https://bezglutena.celivita.hr )

Registar bezglutenskih proizvoda (u daljnjem tekstu Registar) sadrži informacije o bezglutenskim proizvodima na temelju informacija dobivenih od treće strane (proizvođača ili distributera proizvoda). Proizvođač je odgovoran za točnost informacija o proizvodu i dužan je pravovremeno obavijestiti Udrugu o promjeni informacija, stoga se Udruga u potpunosti odriče svake odgovornosti koja može nastati ukoliko ne dobije pravovremene informacije o promjeni podataka.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I OSOBNIH PODATAKA

Predani smo zaštiti vaše privatnosti. Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom ustupite takve informacije. Osobne podatke o Vama na ovoj web stranici prikupljamo kada ispunite pristupnicu za članstvo, kada se registrirate u Registar bezglutenskih proizvoda ili kada nas kontaktirate elektroničkom poštom. Vaše osobne podatke obrađujemo sukladno važećem Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Nećemo prodavati, dijeliti ili iznajmljivati ​​vaše osobne podatke bilo kojoj trećoj strani niti koristiti vašu adresu e-pošte za neželjenu poštu. Podaci dobiveni tijekom korištenja web stranice koriste se u dobroj namjeri, ne obrađuju se i ne dostavljaju trećoj strani. Voditelj obrade podataka obavezuje se da će čuvati privatnost korisnika web stranice, osim u slučaju teškog kršenja ovih uvjeta ili nezakonitih aktivnosti korisnika, u kojem slučaju privatnost korisnika može biti otkrivena sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske.

Registar članova

Udruga, kao voditelj obrade podataka, sukladno Zakonu o udrugama (NN br. 74/14 i 70/17) vodi popis članova Udruge u koji su uključeni određeni osobni podaci svakog člana prikupljeni putem online pristupnice. Informacije o podacima koje prikupljamo i obrađujemo, u koje zakonite svrhe, kao i o vremenu trajanja čuvanja tih podataka, te Vašim pravima pročitajte u Obavijesti o zaštiti osobnih podataka članova.

Registar bezglutenskih proizvoda

Osobni podaci primljeni tijekom registracije u Registar (ime, prezime, e-mail, država i županija stanovanja) koriste se isključivo u svrhu personaliziranja korisničkog iskustva na poddomeni bezglutena.celivita.hr, konkretno radi kreiranja liste omiljenih proizvoda i popisa za kupovinu i u druge svrhe se neće koristiti.

Kolačići (cookies)

Politiku kolačića pročitajte ovdje.

Automatski prikupljeni podaci koji nisu osobni

Kada pristupate našoj internetskoj stranici, možemo automatski prikupiti podatke koji nisu osobni (npr. vrsta internetskog preglednika i operativnog sustava koji koristite, ime domene internetske stranice s koje ste došli, broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na stranici, gledane stranice). Možemo koristiti te podatke da bismo pratili atraktivnost naših internetskih stranica te kako bismo poboljšali njihove rezultate ili sadržaj.

Print Friendly, PDF & Email