Izjava o odricanju od odgovornosti

Udruga CeliVita – Život s celijakijom ne dijeli medicinske i pravne savjete o celijakiji i ostalim stanjima  glutenske osjetljivosti i alergije na pšenicu, niti se informacije koje se nalaze na ovoj internetskoj stranici mogu u bilo kojem slučaju koristiti kao zamjena za stručno mišljenje i/ili dijagnozu liječnika specijalista. Informacije i materijal sadržani na ovoj internetskoj stranici imaju samo informativnu namjenu i Udruga ih nudi u krajnjoj dobroj vjeri. Smatra se da su informacije koje sadrži ispravne.

Udruga CeliVita – Život s celijakijom savjetuje i informira o celijakiji i bezglutenskoj prehrani te pravima oboljelih iz relevantnih i provjerenih izvora, ali ne preuzima odgovornost za eventualne štetne posljedice po zdravlje ukoliko se te iste informacije i savjeti slobodno i proizvoljno interpretiraju te primjenjuju bez osobne odgovornosti pojedinca ili konzultacija s liječnicima specijalistima ili nadležnim stručnjacima.

Udruga zadržava pravo na ispravak i ažuriranje internetske stranice i njenog sadržaja s vremena na vrijeme bez prethodne obavijesti.

O kuhanju i sastojcima u receptima:

Udruga CeliVita – Život s celijakijom u svojim receptima i kuhanju koristi samo sastojke bez glutena koji su provjereni, odobreni i/ili certificirani te stoga deklarirani kao bezglutenski.

Zato se napomena „bez glutena“  posebno ne ističe kod nabrajanja svakog pojedinog sastojka u svakom receptu.

Print Friendly, PDF & Email